Mandag den 25. november 2019 fra kl. 15.30 -19.00 er der uddannelses- og lærlingemesse i Kalundborghallernes hal 1.

Her vil der være rig mulighed for at møde mange forskellige uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Og Allikelund Gymnasium er naturligvis også med.

Vi vil stå klar i vores egen stand, og ser frem til at fortælle om vores brede udbud af forskelige uddannelser som består af HHX, HTX, EUX, EUD og 10. klasse.

Vores udbud af uddannelser giver dig f.eks. mulighed for både at gå i en erhvervsfaglig retning og i en mere gymnasial retning. Eller evt. at kombinere de to retninger.

Hvad enten du interesserer dig for de naturvidenskabelige og teknologiske fag, afsætning og økonomi, detail, handel eller kontor, eller noget andet, så har vi meget at friste med blandt vores uddannelser.

Du har også mulighed for at høre meget mere om vores vores tætte samarbejde med det lokale erhvervsliv. Det er en integreret del af skolens aktiviteter og undervisning, i form af f.eks. gæstelærere, virksomhedsbesøg og studieprojekter. Det er med til at give et særligt godt indblik i det kommende arbejde i erhvervslivet, og gode muligheder for eventuelt at skabe kontakter til en kommende arbejdsgiver.

Så hvis du står og er i tvivl om dit kommende studievalg efter folkeskolen, bør du helt sikkert komme og snakke med os til uddannelses- og lærlingemessen. Næsten uanset hvad dit hjerte begærer med hensyn til din kommende uddannelse, så har vi noget der kan friste.

Både lærere og elever fra skolen vil stå klar for at besvare alle tænkelige spørgsmål. Og de kan fortælle meget – både om hvordan det er at gå på skolen, hvilke fag man har og hvilke fremtidsmuligheder der kan være med vores uddannelser.