Torsdag aften 31. oktober holder Allikelund Gymnasium åbent fra 18.30 – 21.00. Et arrangement, som vi kalder for Allikelund by Night.

I postkasserne i hele kommunen har alle borgere modtaget vores flotte katalog EUC by Night. Allikelund Gymnasium er en ud af seks uddannelsesinstitutioner under navnet EUC Nordvestsjælland.

I kataloget kan man læse om, hvad der sker på Allikelund Gymnasium blandt andet 31. oktober. Her modtager eleverne spændende aftenundervisning fra 18.30, og alle er inviteret. Der vil være ekstra stole i alle klasserne, hvor man frit kan vælge imellem at opleve fag som Fysik og Sundhed, Teknologi, PLS (Proces, Levnedsmiddel og Sundhed), Virksomhedsøkonomi og mange flere spændende fag. Klokken præcis 20.00 samles alle i kantinen, hvor der venter alle en rytmisk oplevelse.

I løbet af aftenen vil der være gratis vand og en snack.

Vi har valgt at holde åbent 6 torsdage i løbet af dette skoleår for at invitere kommende elever, familie og venner med i skole. De unge opholder sig på Allikelund Gymnasium cirka 1/3 af deres liv gennem de år, de tager en ungdomsuddannelse, så derfor vil vi gerne vise omverdenen, hvad det er, de unge mennesker bruger deres hverdag på. Vi har også en forventning om, at det vil styrke de unges relationer på kryds og tværs af årgange og uddannelse. Vi ved, at når de unge føler sig godt tilpas rent socialt, så er der bedre plads til at fokusere på læring’, udtaler rektor Karen Marie Bach Christensen.

Næste gang, vi afholder Allikelund by Night, er 28. november kl. 19.00, hvor vi har juleklippeklistreaften. Vores klasser skal pyntes op til jul, og man er også velkommen til at tage sine kreationer med hjem. Her er alle igen velkomne, hvor vi i kantinen stiller borde og stole op, sørger for papir og sakse samt julestemning i form af musik – og der vil være mulighed for at købe gløgg og æbleskiver. Eleverne plejer at være meget begejstrede for sådan et arrangement, idet den bedst oppyntede klasse vinder en stor kage efter eget valg fra kantinen.

Vi glæder os til at se dig / jer til Allikelund by Night!