Traditionen tro blev der igen i år afholdt aktivitetsdag på Allikelund Gymnasium for både K10, gymnasie- og erhvervsklasserne. Desværre bød dagen ikke som håbet på strålende solskin, men silende regn, så aktiviteterne blev afholdt indendørs rundt omkring på skolen. Derfor måtte der tænkes kreativt, og nogle af de klassiske udendørs Allikelund-aktiviteter som petanque og beachvolley blev udskiftet med blandt andet huskespil og LEGO-bygning.

Klasserne mødtes fra morgenstunden for at aftale kampråb, og derefter gik turen altså fra post til post for at samle så mange point ind som muligt. Undervejs blev klasserne bedømt på præstation, sammenhold og kampråb.

Kraftanstrengelser og hjerneaktiviteter kan dog som bekendt ikke ret godt lade sig gøre, hvis ikke man bliver tanket op. Heldigvis sponsorerede Meny Kalundborg dejlig, frisk frugt til de hårdtarbejdende elever. Derudover var der også noget at glæde sig til, efter klasserne var færdige på de forskellige poster, for skolen havde nemlig bestilt en pølsevogn, så alle kunne få noget at styrke sig på til frokost.

Efter besøg i pølsevognen blev vinderen kåret og 1. pladsen gik til 2X, som på den konto vandt kage og sodavand til hele klassen på en valgfri dag. Dog blev 3X og 1X, som vandt henholdsvis 2. og 3. pladsen, heller ikke snydt for præmier – de vandt nemlig is og flødeboller.

Alt i alt en dejlig aktivitetsdag på Allikelund – på trods af regnvejr!