2020 er nok ikke et år, vi i Danmark – og i hele verden for den skyld – vil huske tilbage på med glæde. Men på Allikelund har der trods corona været et hav af højdepunkter i løbet af året. Og nu hvor 2021 nærmer sig, vil vi se tilbage på de bedste øjeblikke fra dette meget anderledes kalenderår.

En god start
Året på Allikelund kom fra land med et spændende DM i Bioteknologi og et velbesøgt Åbent Hus med over 100 nysgerrige gæster.

Derefter gik det slag i slag med virksomhedsbesøg, projekter og meget andet, inden den stod på årets gallafest. Her var både elever og ansatte på Allikelund traditionen tro i flotteste mundering til dette brag af en fest planlagt af festudvalget.

Så kom corona.

Stærk omstilling
Det var både vores elever og ansatte ekstremt hurtige til at omstille sig til – til en ny hverdag med fjernundervisning virtuelt hjemmefra.

Heldigvis blev Allikelund gradvist åbnet op, og vi kunne heldigvis fejre vores studenter i juni, som det sig hør og bør, ligesom vi også holdt dimission for K10.

HHX tilbage
Da vi vendte tilbage fra sommerferie, var vi klar til at tage imod en ny årgang – og i år med HHX-elever igen, da 1.a startede sammen med de nye elever på HTX, EUX, EUD og K10.

Det betød selvfølgelig også introture og aktivitetsdag, som det er tradition på Allikelund – i år bare med corona i baghovedet.

Efteråret bød også på mange gode stunder. Ikke mindst brobygning fra mange af kommunens nysgerrige folkeskoleelever. Men de var ikke ene om at slå vejen forbi Allikelund, for vi havde også besøg af P4, som lavede et indslag om eksamensangst.

Juleperioden var også skøn med adventskalender, innocamps og meget mere.

Så selvom det har været et år præget af corona, har vi nydt det. Og vi glæder os til at se jer alle i 2021.