9. klasser har Innovation på Allikelund

Det er ikke kun elever på htx, hhx, eux og eud, der render rundt på Allikelund Gymnasium i disse dage. Der er også elever på vores gymnasialle suppleringskursus, og så har vi ikke mindst besøg af omkring 20 elever fra henholdsvis Nyrupskolen og Rynkevangskolen – 10 fra hver – hver torsdag indtil jul.

Her har de valgfagsholdet Innovation, hvor de både lærer discipliner fra hhx- og htx-uddannelserne. Tanken er, at eleverne skal introduceres til livet som elev på et teknisk gymnasium eller et handelsgymnasium. Til livet som elev på Allikelund.

Eleverne lærer således om mange forskellige ting anført af underviser Lennart Kampmann. Herunder 3D-print. De får også inputs fra nuværende Allikelund-elever, som kan trække på egne erfaringer og give dem videre til de nuværende 9. klasser, der de kommende år skal videre i uddannelsessystemet.

Som nævnt kører valget helt til jul, så eleverne fra Nyrupskolen og Rynkevangskolen har god tid til at gå i dybden med det spændende fag.

Efter jul skal en ny flok elever fra to andre lokale skoler ‘overtage’ fra Innovation-eleverne. De skal nemlig have valgfaget Science.

9. klasser har innovation
De mange 9. klasser samt deres lærere ude foran Allikelund.