/10. KLASSE
10. KLASSE 2019-08-22T12:31:00+00:00

Nye fag, nye venner – klar til fremtiden

Det 10. skoleår er et år fyldt med muligheder. Særligt hvis du vælger Kalundborg 10. klassecenter på Allikelund Gymnasium.

På Kalundborg 10. klassecenter har vi både fokus på faglig og personlig udvikling ved at tilbyde eleverne spændende linjefag, rejser og ekskursioner.

På Kalundborg 10. klassecenter har vi fokus på, at vores elever udvikler sig fagligt, modnes, får masser af nye venner samt spændende og anderledes oplevelser. Det er de samme muligheder, som man ville have på en efterskole, og som gør, at man bliver klar til fremtiden, og hvad den har at byde på.

Efterskoleoplevelsen i lokale omgivelser

Kalundborg 10. klassecenter giver dig et 10. skoleår med mange af de samme oplevelser, som man har på efterskole, blot i lokale omgivelser, hvor det stadig er muligt at bo hjemme. Præcis som på efterskole skal man vælge en linje for det 10. skoleår. Linjerne for det kommende skoleår er blandt andet Håndværk og Design samt Idræt og Science. Linjefaget fylder 8 timer om ugen. Du har ekskursioner med din linje, og du kan deltage i forskellige former for konkurrencer og messer. Linjerne er med til at give dig et helt anderledes skoleår. Udover linjefaget er det obligatorisk at have dansk, matematik og engelsk. Derudover har du mulighed for at vælge samfundsfag, fysik/kemi og tysk.

På Kalundborg 10. klassecenter kommer du tæt på din kommende uddannelse og måske også på dit kommende job. Undervisningen foregår på Allikelund Gymnasium, hvor der også er forskellige gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelser og Absalons ingeniøruddannelser. Det betyder, at der også vil være fælles arrangementer, erhvervssamarbejde og sociale aktiviteter på tværs af uddannelsestyperne. I Kalundborg 10. klassecenter bliver du derfor en del af et mangfoldigt uddannelsesmiljø med gode muligheder for faglig udvikling og social interaktion, der gør dig helt klar til fremtiden.

Vælg Kalundborg 10. klassecenter og bliv en del af et socialt fælleskab og et mangfoldigt uddannelsesmiljø.