Studieretninger HHX

Vi tilbyder 3 forskellige studieretninger for HHX

 

hhx bigbusiness2 Big Business

På denne studieretning tænker vi stort - vi tænker BUSINESS. Fagene Afsætning og Virksomhedsøkonomi er på højeste niveau (A), og vi har et tæt samarbejde med lokale virksomheder, så du kan relatere teorien til den virkelige verden. Undervejs skal vi således også besøge virksomheder i København. Vi deltager både i virksomhedsspil (Business Combat), DM i Erhvervscase samt aktie- og investeringsspil. Herigennem pudser vi formen af, så du er klar til at møde konkurrencen den dag, det virkelig gælder, og du sidder ude i en virksomhed.

  •   Læs mere

 

hhx bigbusiness Go Global

Drømmer du om en karriere indenfor den internationale forretningsverden? Så er Go Global-studieretningen noget for dig.

Det er en internationalt orienteret studieretning med fokus på sproglige kvalifikationer - med både Spansk A, Tysk B og Kulturforståelse (prioriteret valgfag) som studieretningsfag. Her vil der hvert år være et udlandsophold på 1-2
uger, hvor de sproglige færdigheder kan forbedres i praksis.

 

  •   Læs mere

 

hhx wallstreet Wall Street

Wall Street giver dig hardcore viden om det globale marked ved hjælp af fagene International økonomi A og Afsætning A. Wall Street har samtidig fokus på det engelske sprog, som er et must at beherske i den globaliserede verden. Der undervises på engelsk i faget Markedskommunikation C (prioriteret valgfag), hvor vi hjælper virksomheder med forslag til markedsføringskampagner. Vi arbejder både med reklamekampagner og informationskampagner, og faget giver en stærk kompetence i at samarbejde med et reklamebureau.

  •   Læs mere

Brochure 2016/2017

Klik og læs vores brochure.

allikelund brochure