Fagretninger

Vi tilbyder 2 forskellige fagretninger for EUD

fagretningsikoner innovationInnovation, business & IT

Til dig som har lyst til at blive: handelsassistent (salg), indkøbsassistent, logistikassistent, butiksmedhjælper, salgsassistent, dekoratør eller eventkoordinator.

eud IBIMed denne fagretning får du erfaring i at løse diverse opgaver som salg, kundebetjening, idé og konceptudvikling, web-design og E-handel.

Derudover kommer du til at bruge forskellige administrative løsninger, som gør arbejdet i virksomheden mere effektivt.

Du kommer til at arbejde kreativt og innovativt med planlægningen og tilrettelæggelsen af eksempelvis en messe eller andre typer events.

Udbudssted: Holbæk og Kalundborg

  •   Fag og projekter

 

fagretningsikoner opdagelsePå opdagelse i håndværk og service

Til dig som har lyst til at blive: murer, tømrer, struktør, elektriker, tagdækker, glarmester, teknisk isolatør, maler, industrioperatør, industritekniker, lagermedarbejder, mekaniker, procesoperatør, pædagogisk assistent, smed, social- og sundhedshjælper eller tandklinikassistent.

eud POHSMed denne fagretning får du erfaring i at arbejde med flere forskellige håndværk og fag inden for byggeri, teknik, transport og service. Du får viden om, hvad der foregår i servicevirksomheder, handelsvirksomheder, butikker, på værksteder eller byggepladser.

Derudover kommer du til at bruge forskellige styrings- og planlægningsværktøjer, som skaber overblik i arbejdet og gør det mere effektivt. Du kommer til at arbejde kreativt og innovativt med design, planlægning og udførsel af projekter.

Udbudssted: Holbæk og Kalundborg

  •   Fag og projekter

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til os, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.